Vi söker volontärer!


Grymma volontärer sökes

HEYOU är Sveriges största och populäraste sociala medie-evenemang. Att jobba med oss på HEYOU innebär att du får spendera tid med glädjefulla personer i en fartfylld kultur. Det ger även stora erfarenheter till framtiden och möjligheten att bygga ett brett kontaktnät inom event, influencer - och business branschen.

Vi söker dig som har ett glatt humör, klarar av stress, är flexibel och älskar sociala medier. Du som söker tjänsten har fyllt 16 år, men är gärna äldre. HEYOU är eventet där flest kramar delas mellan människor och detta gäller även dig som söker till oss. Du har bra förmåga till att lyssna och arbetar bra i grupp. Intresserad?

Har du några frågor vänligen kontakta:
Marie Lind – Human Resources Manager
Marie.lind@heyou.se


Lämna en spontanansökan till Heyouteamet

Heyou är Sveriges största och populäraste sociala medie-evenemang som tidigare gick under namnet Tubecon Sverige. Att jobba på Heyou Sverige innebär att du får spendera tid med glädjefulla personer i en fartfylld kultur. Det ger även stora erfarenheter till framtiden och möjligheten att bygga ett brett kontaktnät inom influencer - och business branschen.

  • Vi söker dig som har ett glatt humör, klarar av stress, är flexibel och älskar sociala medier. Heyou är eventet där flest kramar delas mellan människor och detta gäller även dig som söker till oss.

Har du några frågor vänligen kontakta:

Marie Lind – Human Resources Manager

Marie.lind@heyou.se 072 20 11 800