Heyou Festival

Festival är Heyous största och populäraste familjeevenemang.

Heyou är Sveriges största och populäraste sociala medie-event. Några av landets största kändisar på sociala medier samlas i olika arenor runt om i landet. Här kommer besökarna kunna träffa sina idoler som de följer via olika plattformar (youtube, Instagram, TikTok) på internet. Det kommer bli passionerade möten med mycket kärlek då det förväntas komma cirka 1500 besökare och det kommer delas ut minst 25 000 kramar.

Heyou Festival är en dagsfest med full fart hela lördagen 12:00-18:00, från start till mål. Insläpp börjar kl 12:00.

På Heyou festival kommer bland annat finnas:

 
 
mg.jpg
 

Meet & Greet

Meet & Greet är skapat för individuella möten mellan våra besökare och deras favorit kreatör! Det blir byten av både kramar och möjligheten att  ta massor med bilder för att ta vara på minnet.

gaming.jpg

Gaming

För alla spelfanatiker så finns det en alltid en del på våra event där man kan spela sina favoritspel med kompisar eller andra gamers som närvarar. Ibland har vi även en scen där man får spela live inför andra på festivalen.

sign.jpg

Signering

I signering får besökare autografer från en hel del kreatörer som medverkar under våra event.  Signeringskort finns på alla våra events och är inte något som besökare behöver betala extra för!


cc.jpg

Challenge Corner

Vi älskar utmaningar och har därför skapat Challange Corner så att alla har möjligheten att utmana sin familj, vänner eller kreatörer i olika aktiviteter.

tiktok.jpg

Tik Tok Corner

I våra tik tok områden kan besökare spela in ett videoklipp på appen  tik tok med en kreatör. Den schemalagda kreatören har innan våra events lagt ut alternativa låtar och koreografier man kan göra med dem.  

Fotograf: Isac Fridlund